چای بهاره چیست؟

چای بهاره چیست؟

چای سیاهی که در فصل بهار برداشت می شود به چای بهاره شهرت  دارد. در واقع چای بهاره نوعی از چای سیاه است. چای بهاره نسبت به چای برداشت شده در فصول دیگر از طعم، رنگ و عطر بهتری برخوردار است. بهترین نوع چای بهار ، چای بهاره لاهیجان است که ۱۰ الی ۲۰ درصد رنگ و طعم و عطر بهتری نسبت به چای تابستانه و پاییز دارد.

بهترین نوع چای کدام است؟

بهترین نوع چای ، چایی است که بدون هیچگونه مواد افزودنی و شیمیایی مصرف شود و رنگ و بو و عطر آن کاملا طبیعی باشد. چای طبیعی رنگ نزدیک به قرمزی دارد. چای طبیعی رنگ پس نمی دهد و در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمی کند. مصرف عطریات و افزودنی های موجود در چای در کبد تجمع می یابد و تبدیل به سموم می شود و برای بدن و سلامتی بسیار خطرناک است. هرچه برگ های درشت تر باشند، کیفیت چای نیز بالا تر است.

انواع چای های موجود در بازار ایرانی که تولید و صادر میشوند کدامند:

۱-چای بهاره گیلان

۲-چای ممتاز بهاره گیلان

۳-چای سرگل بهاره گیلان

۴-چای شکسته گیلان

۵-چای ارل گری

۶-چای کله مورچه

۷-چای چوب گیلان

۸-چای سبز

۹-چای سیاه

۱۰-چای قلم گیلان

 

 

دیدگاه‌ها ۰

*
*

Open chat
سلام
چطور می‌تونم کمکتون کنم؟